JOBBSØKER

“Drømmejobben”

Vi i Alltid Bemanning vet hvor vanskelig det kan være å finne drømmejobben. Det er jo heller ikke slik at det finnes en drømmejobb. Det finnes omtrent like mange drømmejobber som det finnes mennesker. Derfor jobber vi tett sammen med deg som kandidat for å finne den jobben du ønsker og som er best for deg basert på dine kvalifikasjoner og erfaring.

Jobbe gjennom Alltid Bemanning

Som medarbeider i Alltid Bemanning har du samme rettigheter som om du ville hatt som fast ansatt.
Gjennom Alltid Bemanning har du dessuten en unik mulighet til å prøve forskjellige jobber. Du bestemmer selv hvor mye og når du vil jobbe.

Alltid Bemanning jobber for at bedrifter skal finne de riktige medarbeiderne, og for at du skal møte de rette bedriftene.
For å gjøre jobben lettere for oss og for å øke dine muligheter ber vi deg registrere din CV hos oss slik at ditt navn dukker opp når vi søker etter potensielle kandidater til et oppdrag.

Registrer deg hos Alltid Bemanning

Når du har registrert deg vil en av våre personalkonsulenter begynne å arbeide med å finne et oppdrag som passer til deg. Dersom vi finner en stilling som er aktuell for deg vil du bli kontaktet av en av våre personalkonsulenter.
Du er også hjertelig velkommen til å komme innom vårt kontor. Vi anbefaler at du på forhånd ringer så vi kan sette på fersk kaffe og avsette tid til å ta en prat med deg.

Se på menyen på høyre side for tips til bl.a. CV, jobbsøknad og intervju.