NYHETER

Vi bytter IT-system.
Alltid Bemanning ønsker å være “up to date” og vi er derfor nå inne i en prosesss med å gå over til en av bransjens mest avanserte og innovative CV- og kandidatsystem.
Hovedformålet med bytte av system er å forbedre vår måte å finne riktig kandidat til riktig stilling. I tillegg vil vi få en bedre måte å presentere våre aktuelle kandidater til våre kunder.
Ved å bytte system vil man naturligvis møte på noe utfordringer underveis, men vi forsøker å gjøre overgangen så smertefri og sømløs som mulig. Vi håper på forståelse fra våre kunder og kandidater dersom vi allikevel skulle møte på noen “bugs” underveis.
Om du har behov for å logge deg på vår gamle løsning kan du gjøre det ved å trykke HER.
Skulle du ha noen spørsmål rundt dette, ta kontakt.

Kontor på Strandtorget.
Her holder vi til i 3. etg. på hjørnet.
15. mars flytter vi inn i nye lokaler i Rema 1000 bygget på strandtorget. Vi blir å finne i 3.etg (toppetasjen) med flott utsikt mot Mjøsa i ene retningen og mot Strandtorget i andre retningen. Kom gjerne innom oss for en kopp kaffe og en hyggelig jobb-prat.

Vi trenger DEG!
Vi er på jakt etter gode medarbeidere 24/7. Nå leter vi også etter noen til oss selv. Synes du bemanningsbransjen virker spennende, og du liker å jobbe med folk. Er du i tillegg glad i salg, så kan du være den rette for oss. Vi søker nemlig etter medarbeidere til vårt kontor. Synes du dette kan være noe for deg? Send oss din søknad og CV ved å trykke på registrer CV-knappen øverst til høyre