OM OSS

Alltid Bemanning er et selvstendig norskeid bemanningsbyrå som tilbyr personalutleie og rekruttering innenfor alle bransjer og de aller fleste fagområder.

Vårt hovedkontor er på Lillehammer. Her holder vi til i lyse trivelige lokaler på Strandtorget i samme bygg som bla. Elixia og Europris.

Vi i Alltid Bemanning har et omfattende nettverk av kunder og kandidater som gjør oss i stand til å finne de riktige personene til de rette jobbene.

Alltid Bemanning har en visjon om å ha kunden og kandidaten i fokus, og derfor jobber vi tett mot kunder og kandidater gjennom hele oppdragsperioden. På denne måten bygger vi gode relasjoner hele veien fra start til slutt. Dette er kanskje hovedgrunnen til at kunder velger oss som bemanningspartner om igjen og om igjen, samtidig som kandidater ønsker å fortsette hos oss.

Det skal også være enkelt å være kunde og arbeidstaker hos Alltid Bemanning, derfor har vi tilrettelagt for alle våre kunder og kandidater til å kunne logge seg inn på vår nettside for å registrere og godkjenne timelister og kontrakter.

Vårt overordnede mål er å alltid kunne tilby alt i bemanning.