Vikarutleie

En effektiv og fleksibel løsning
Sykefravær, ferier, permisjoner, prosjekter, sesongsvingninger og uforutsette situasjoner gjør innleie av arbeidskraft til en fornuftig løsning. Alltid Bemanning har kvalifiserte kandidater til alle typer stillinger. Vi kvalitetssikrer våre kandidater gjennom kartlegging av kompetanse, personlige intervjuer, og nøye referansesjekker. Mange av kandidatene har vi også lang erfaring med fra tidligere oppdrag. Skulle du allikevel ikke være fornøyd med kandidaten, så finner vi en erstatter uten ekstra kostnad.

 

Alltid Bemanning har alt arbeidsgiveransvar
Ved personalutleie fra Alltid Bemanning er det vi som tar oss av alt arbeidsgiveransvar i forbindelse med utbetaling av lønn, arbeidsgiveravgift skattetrekk, OTP, forsikring, feriepenger og sykepenger. Skulle vikaren bli syk betaler dere som kunde ingen ting, dere betaler kun for utførte arbeidstimer. Dersom det er mulig stiller vi med en ny vikar samme dag uten ekstra kostnad.

 

Ansette en utleid vikar
Er dere så fornøyd med vikaren, som mange av våre kunder, at dere ønsker å ansette den så tilbyr vi full fleksibilitet. Når som helst i utleieperioden kan vi etter nærmere avtale inngå et ansettelsesforhold mellom dere og vikaren mot et avtalt honorar.

 

Mange fordeler med å leie av personell fra Alltid Bemanning

*Ingen kostnader eller bruk av tid til behandling av utbetaling av lønn, arbeidsgiveravgift skattetrekk, OTP, forsikring, feriepenger og sykepenger.

*Ingen lønnskostnader tilknyttet helligdager.

*Enkelt bytte av vikar dersom du ikke er fornøyd – uten kostnad.

*Ingen risiko siden det er Alltid Bemanning som sitter med arbeidsgiveransvaret.

*Raskt og enkelt. vi har tilrettelagt for godkjenning av timer, avtaler og kontrakter på nett. Skulle du allikevel foretrekke papirform er det selvfølgelig mulig.

*Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere.